دوشنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴

دوشنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴

آخرین وضعیت آب تهران؛ سد کرج ۶ درصد آب دارد؛ لار خشک شد

سخنگوی صنعت آب کشور گفت: در تهران ماهانه ۵۰ میلیون متر مکعب آب منابع سطحی به مصرف می‌رسد، در حالی که مجموع پنج سد با حجم مرده و رسوبات فقط ۶۰ میلیون متر مکعب آب دارند.

عیسی بزرگ‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا، درباره آخرین وضعیت ذخایر آب سدهای تهران اظهار داشت: در حال حاضر کل موجودی آب سدهای پنج‌گانه تهران ۶۰ میلیون متر مکعب است و شرایط به گونه‌ای شده که موتورسوار هم این امکان را دارد که در سدها تردد کند.  

وی با بیان اینکه سدهای کلیدی کشور در وضعیت بحرانی قرار دارند، گفت: اکنون حجم مفید مخزن سد کرج به حدود نصف کاهش یافته که بخش زیادی از آن هم حجم مرده و رسوبات است. سد لار نیز تقریبا خشک شده و سدهای لتیان، طالقان، ماملو با کاهش ۴۶ درصدی بارش نسبت به نرمال و ۲۵ درصدی نسبت به سال گذشته روبه‌رو هستند.

سخنگوی صنعت آب کشور با اشاره به وضعیت نامناسب سد کرج (امیرکبیر) تصریح کرد: در تاریخ ۲۶ اسفند کل حجم آب سد کرج ۱۰ میلیون متر مکعب بوده که بخش زیادی از این رقم ۱۰ میلیون متر مکعبی بخش مرده و رسوبات است و این در حالی است که در همین تاریخ موجودی آب این سد ۲۶ میلیون متر مکعب بوده است.

وی درصد پرشدگی سد کرج را ۶ درصد اعلام کرد و افزود: میزان پرشدگی سد نسبت به سال قبل منهای ۶۲ درصد است.

بزرگ‌زاده بیان داشت: در تهران ماهانه ۵۰ میلیون متر مکعب آب منابع سطحی به مصرف می‌رسد، در حالی که مجموع پنج سد با حجم مرده و رسوبات ۶۰ میلیون متر مکعب آب دارند، جریانی که اکنون وارد سدها می‌شود کمک می‌کند که آب سدها افزایش یابد و تا حدی هم به بارش‌های فروردین ماه امید بسته‌ایم اما در هر حال تلاش می‌کنیم که مردم دچار مشکل نشوند.

وی در ادامه با بیان اینکه استان‌های هرمزگان، سیستان و بلوچستان، خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد و بوشهر با کاهش ۵۰ درصدی بارش مواجه هستند، گفت: استان‌هایی مانند چهارمحال و بختیاری، البرز، اصفهان، تهران، مرکزی، اردبیل، خراسان شمالی، فارس، خراسان جنوبی، لرستان و ایلام نیز ۳۰ تا ۵۰ درصد کمبود و استان‌های قم، همدان، کرمانشاه، قزوین، گلستان، کردستان، خراسان رضوی، سمنان، کرمان و آذربایجان غربی کاهش بارندگی بین ۱۰ تا ۳۰ درصد را تجربه کرده‌اند.

برچسب ها

اين نوشته را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذاريد

متاسفانه برخی از کاربران محترم به جای ابراز نظر در مورد مطالب منتشره، اقدام به نوشتن نظرات بسيار طولانی و مقالات جداگانه در پای مطالب ديگران می کنند و اين امکان را محل تشريح و ترويج نطرات حزبی و سازمانی خود کرده اند. ما نه قادر هستيم اين نظرات و مقالات طولانی را بررسی کنيم و نه با چنين روش نظرنويسی موافقيم. اخبار روز امکان انتشار مقالات را در بخش های مختلف خود باز نگاه داشته است و چنين مقالاتی چنان کاربران مايل باشند می توانند در اين قسمت ها منتشر شوند. ديدگاه هایی که از شش خط در صفحه ی نمايش اخبار روز بيشتر شود، از اين پس منتشر نخواهد شد. تقسيم يک مقاله و ارسال آن در چند کامنت جداگانه هم منتشر نخواهد شد.

توجه: کامنت هایی که بيشتر از شش خط در صفحه ی نمايش اخبار روز باشند، به دليل نقض ضوابط حاکم بر بخش ديدگاه های اخبار روز منتشر نمی شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *