یکشنبه ۳ فروردین ۱۴۰۴

یکشنبه ۳ فروردین ۱۴۰۴

تشدید فشار بر زلنسکی، آمریکا تبادل اطلاعات با اوکراین را متوقف کرد

رئیس سازمان سیا، جان رتکلیف، روز چهارشنبه اعلام کرد که ایالات متحده تبادل اطلاعات با کی‌یف را متوقف کرده است. این اقدام می‌تواند توانایی ارتش اوکراین برای هدف‌گیری نیروهای روسی را به طور جدی مختل کند.

این تصمیم به‌وضوح نشان‌دهنده تمایل دولت ترامپ به اتخاذ موضعی سختگیرانه در قبال اوکراین است تا او را وادار به حضور بر سر میز مذاکره کند.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، روز سه‌شنبه اعلام کرد نامه‌ای از ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، دریافت کرده که در آن زلنسکی تمایل خود را برای حضور بر سر میز مذاکره در مورد جنگ روسیه و اوکراین اعلام کرده است.

رتکلیف به شبکه فاکس بیزنس گفت: «فکر می‌کنم در زمینه‌های نظامی و اطلاعاتی، این توقف (که باعث شد رئیس‌جمهور اوکراین واکنش نشان دهد) به پایان خواهد رسید. ما همچنان با اوکراین همکاری نزدیک خواهیم داشت تا با تجاوزی که وجود دارد مقابله کنیم و شرایط را برای پیشرفت مذاکرات صلح فراهم کنیم.»

به گزارش رویترز، سه منبع آگاه از این موضوع نیز تایید کردند که تبادل اطلاعات آمریکا متوقف شده است. هنوز مشخص نیست که ایالات متحده تا چه حد از میزان تبادل اطلاعات خود کاسته است.

یکی از این منابع گفت که تبادل اطلاعات تنها «به‌صورت جزئی» کاهش یافته، اما جزئیات بیشتری ارائه نکرد.

از آغاز جنگ در سال ۲۰۲۲، ایالات متحده اطلاعات قابل‌توجهی را در اختیار اوکراین قرار داده است، از جمله اطلاعات حیاتی که ارتش این کشور برای هدف‌گیری به آن نیاز دارد.

مشاور امنیت ملی ایالات متحده، مایک والتز، صبح چهارشنبه به خبرنگاران گفت ایالات متحده «یک گام به عقب برداشته است» و دولت در حال «بازنگری همه جنبه‌های» روابط اطلاعاتی خود با اوکراین است.

والتز همچنین گفت که ایالات متحده به‌طور فعال در حال مذاکره با اوکراین برای پیشبرد مذاکرات در مورد توافق معدنی و همچنین توافق احتمالی صلح با روسیه است.

وی افزود: «فکر می‌کنم به‌زودی شاهد پیشرفت خواهیم بود.»

برچسب ها

اين نوشته را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذاريد

متاسفانه برخی از کاربران محترم به جای ابراز نظر در مورد مطالب منتشره، اقدام به نوشتن کامنت های بسيار طولانی و مقالات جداگانه در پای مطالب ديگران می کنند و اين امکان را در اختيار تشريح و ترويج نطرات حزبی و سازمانی خود کرده اند. ما نه قادر هستيم اين نظرات و مقالات طولانی را بررسی کنيم و نه با چنين روش نظرنويسی موافقيم. اخبار روز امکان انتشار مقالات را در بخش های مختلف خود باز نگاه داشته است و چنين مقالاتی چنان کاربران مايل باشند می توانند در اين قسمت ها منتشر شوند. کامنت هایی که طول آن ها از شش خط در صفحه ی نمايش اخبار روز بيشتر شود، از اين پس منتشر نخواهد شد. تقسيم يک مقاله و ارسال آن در چند کامنت جداگانه هم منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *