سه شنبه ۵ فروردین ۱۴۰۴

سه شنبه ۵ فروردین ۱۴۰۴

کرملین: برنامه هسته‌ای ایران موضوع مذاکرات آینده روسیه و آمریکا خواهد بود

کرملین روز چهارشنبه اعلام کرد گفتگوهای آتی روسیه و ایالات متحده شامل بحث درباره برنامه هسته‌ای ایران نیز خواهد بود. پیش از این در دور اولیه مذاکرات آمریکا و روسیه در ماه گذشته نیز ایران یکی از محورهای گفتگوی نمایندگان دو کشور بود.

بر اساس گزارشی که بلومبرگ روز سه‌شنبه منتشر کرد، روسیه موافقت کرده است که به دولت دونالد ترامپ در برقراری ارتباط با ایران در موضوعات مختلف از جمله برنامه هسته‌ای تهران و حمایت از گروه‌های منطقه‌ای ضدآمریکا کمک کند.

اگرچه کرملین این خبر بلومبرگ را تایید نکرده اما تصریح کرده است که ایران اکنون یکی از موضوعاتی است که واشنگتن و مسکو با جزئیات بیشتری درباره آن بحث خواهند کرد.

دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین گفت: «موضع روسیه واقعاً این است که مشکل پرونده هسته‌ای ایران منحصرا از راه‌های صلح‌آمیز سیاسی و دیپلماتیک حل شود.»

پسکوف افزود: «ما معتقدیم که این پتانسیل وجود دارد؛ زیرا ایران متحد ما، شریک ما و کشوری است که با آن در حال توسعه روابط همه جانبه، سودمند و محترمانه متقابل هستیم و روسیه آماده انجام هر کاری برای این امر است. ایالات متحده از این موضوع آگاه است.»

ترامپ ماه گذشته کمپین «فشار حداکثری» خود علیه ایران را احیا کرد که شامل تلاش‌هایی برای به صفر رساندن صادرات نفت این کشور به منظور جلوگیری از دستیابی تهران به سلاح هسته‌ای است.

روسیه از زمان آغاز جنگ اوکراین روابط خود با ایران را گستردهتر کرده و حتی در ماه ژانویه یک معاهده همکاری راهبردی با ایران امضا کرده است.

برچسب ها

استیو ویتکوف، فرستاده ویژه دونالد ترامپ در امور خاورمیانه، اعلام کرد رئیس‌جمهوری آمریکا در تلاش است تا از بروز درگیری نظامی با ایران جلوگیری کند. او در یک برنامه ویدئویی گفت ترامپ با هدف کاهش تنش‌ها، در صدد ایجاد اعتماد با تهران است. وی گفت نامه ترامپ به خامنه ای با هدف تهديد ارسال نشده است. او افزود: «محتوای کلی نامه این بود: من رئیس‌جمهوری صلح‌طلب هستم. این چیزی است که می‌خواهم. هیچ دلیلی برای درگیری نظامی بین ما وجود ندارد. باید گفت‌وگو کنیم.»

اين نوشته را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذاريد

متاسفانه برخی از کاربران محترم به جای ابراز نظر در مورد مطالب منتشره، اقدام به نوشتن کامنت های بسيار طولانی و مقالات جداگانه در پای مطالب ديگران می کنند و اين امکان را در اختيار تشريح و ترويج نطرات حزبی و سازمانی خود کرده اند. ما نه قادر هستيم اين نظرات و مقالات طولانی را بررسی کنيم و نه با چنين روش نظرنويسی موافقيم. اخبار روز امکان انتشار مقالات را در بخش های مختلف خود باز نگاه داشته است و چنين مقالاتی چنان کاربران مايل باشند می توانند در اين قسمت ها منتشر شوند. کامنت هایی که طول آن ها از شش خط در صفحه ی نمايش اخبار روز بيشتر شود، از اين پس منتشر نخواهد شد. تقسيم يک مقاله و ارسال آن در چند کامنت جداگانه هم منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *