چهارشنبه ۲۵ تیر ۱۴۰۴

چهارشنبه ۲۵ تیر ۱۴۰۴

اسرائیل طرح کشورهای عربی برای غزه را نپذیرفت؛ «حماس» استقبال کرد

پس از پایان اجلاس اضطراری اتحادیه عرب در قاهره و صدور بیانیه پایانی که اعلام کرد طرح مصر برای بازسازی غزه مورد پذیرش قرار گرفته است، وزارت خارجه اسرائیل در واکنش به این طرح تأکید کرد که طرح کشورهای عربی درباره غزه را نمی‌پذیرد.

به گزارش العربیه، وزارت خارجه اسرائیل شامگاه سه شنبه با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که بیانیه صادره از اجلاس اتحادیه عرب در قاهره به واقعیت اوضاع در غزه نمی‌پردازد.

اسرائیل با اشاره به اینکه «حماس» نمی‌تواند در غزه باقی بماند، اعلام کرد که بیانیه اجلاس عربی به حمله‌ای که حماس در هفتم اکتبر ۲۰۲۴ انجام داد، اشاره‌ای نکرده است.

وزارت خارجه اسرائیل گفت که بیانیه اجلاس اتحادیه عرب به تشکیلات خودگردان فلسطین و آژانس امداد و کار سازمان ملل برای پناهندگان فلسطینی (آنروا) که به گفته اسرائیل دو نهاد «فاسد» هستند، متکی است.

بیانیه همچنین افزود که باید ساکنان غزه را به طرح دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، تشویق کرد.

استقبال حماس از طرح کشورهای عربی

در مقابل حماس از برگزاری اجلاس اضطراری اتحادیه عرب در قاهره استقبال کرد و آن را مرحله‌ای پیشرفته از هم‌سویی عربی و اسلامی با مسئله فلسطین دانست.

حماس از اجماع رهبران عرب در رد طرح‌های اشغالگرانه برای کوچ اجباری تقدیر کرد و از طرح بازسازی غزه که توسط اجلاس عربی تصویب شده است، استقبال نمود.

همچنین حماس خواستار فراهم کردن امکانات لازم برای موفقیت طرح عربی بازسازی غزه شد و از تصمیم برای تشکیل کمیته پشتیبانی برای اداره غزه به عنوان بخشی از دولت فلسطین حمایت کرد.

این جنبش همچنین از دعوت رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین برای برگزاری انتخابات قانون‌گذاری و ریاست‌جمهوری استقبال کرد.

بیانیه وزارت خارجه اسرائیل ساعاتی پس از پایان اجلاس اتحادیه عرب در قاهره که در آن از طرح مصر برای بازسازی غزه حمایت شد، منتشر شد.

اجلاس اتحادیه عرب روز گذشته در بیانیه پایانی خود با اعلام حمایت از طرح مصر برای بازسازی غزه بدون کوچاندن اهالی آن، تأکید کرد که پرونده امنیتی غزه باید توسط نهادهای قانونی فلسطینی مدیریت شود و اداره موقت غزه تحت اشراف دولت فلسطین فعالیت خواهد کرد.
در این بیانیه همچنین تاکید شد که تنها تشکیلات خودگردان فلسطین مجاز به داشتن سلاح در غزه خواهد بود.

برچسب ها

اهود اولمرت، نخست‌وزیر پیشین اسرائیل، در گفت‌وگو با گاردین، با انتقاد شدید از سیاست‌های دولت فعلی این کشور، طرح ساخت «شهر بشردوستانه» بر ویرانه‌های رفح در نوار غزه را با «اردوگاه‌های متمرکز» [دوران نازی‌ها] مقایسه کرده و آن را گامی در جهت پاکسازی قومی فلسطینی‌ها توصیف کرد. روز یک‌شنبه، ۱۳ ژوئیه، اسرائيل جان دست‌کم ۳۲ فلسطینی از جمله شش کودک را گرفت و آمار جان‌باختگان از 58000 نفر فراتر رفت

اين نوشته را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذاريد

توجه: کامنت هایی که بيشتر از 900 کاراکتر باشند، منتشر نمی‌شوند.
هر کاربر مجاز است در زير هر پست فقط دو ديدگاه ارسال کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *