ترامپ: هر کس با جمهوری اسلامی کار کند اجازه تجارت با ما ندارد

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، روز دوشنبه اول بهمن در انتقاد از سیاست دولت جو بایدن در برابر جمهوری اسلامی، گفت در دوره اول ریاست جمهوری او حکومت ایران ورشکسته بود و هیچ پولی نداشت که به حماس و حزب‌الله بدهد.

او که ساعاتی پس از ادای سوگند در میان هوادارانش در جشنی که در سالن «کپیتال وان ارنا» در شهر واشنگتن برگزار شد صحبت می‌کرد، اضافه کرد هر کسی با جمهوری اسلامی معامله و تجارت کند، اجازه ندارد که با ایالات متحده کار کند.

ترامپ در دوره اول ریاست جمهوری خود، از ژانویه ۲۰۱۷ تا ژانویه ۲۰۲۱، سیاست فشار حداکثری را علیه جمهوری اسلامی پیاده کرد و انتظار می‌رود که این سیاست را در دوره چهار ساله دوم ریاست جمهوری خود نیز پیگیری کند.

روزنامه وال‌استریت ژورنال در گزارشی خبری و تحلیلی پیشتر گزارش داد درحالی‌که جمهوری اسلامی ایران در سال ۲۰۲۴ با بحران شدید اقتصادی در داخل و شکست‌هایی در خاورمیانه روبه‌رو شد و در موقعیتی بسیار ضعیف قرار دارد، سال جدید میلادی نیز سال سختی برای آن خواهد بود، چرا که با رویارویی با دولت جدید دونالد ترامپ مواجه می‌شود.

طبق گزارش این روزنامه آمریکایی، که ۱۶ دی منتشر شد، دولت جدید ایالات متحده به ریاست جمهوری دونالد ترامپ برنامه دارد به‌عنوان بخشی از تلاش تهاجمی خود برای مهار حمایت حکومت ایران از گروه‌های شبه‌نظامی در خاورمیانه، تحریم‌ها علیه جمهوری اسلامی را افزایش دهد.

طبق آن گزارش، تیم دونالد ترامپ پیش از روی کار آمدن رسمی او در اول بهمن، همچنین در حال بررسی گزینه‌هایی از جمله گزینه حملات هوایی است تا مانع از ساخت سلاح هسته‌ای از سوی جمهوری اسلامی ایران شود.

برچسب ها

گزارش تازهٔ رویترز از واشنگتن می‌گوید برنامه‌ریزی نظامی آمریکا دربارهٔ ایران به مرحله‌ای «پیشرفته» رسیده و در میان گزینه‌های بررسی‌شده، هدف‌گیری افراد مشخص (چهره‌های مرتبط با فرماندهی و کنترل نیروهای سپاه) و حتی پیگیری سناریوی تغییر حکومت در تهران هم دیده می‌شود. ترامپ در تازه‌ترين اظهارات خود گفته مشغول بررسی «حمله نظامی محدود» به ايران است و عباس عراقچی هم خبر داده پیش‌نویس توافق هسته‌ای احتمالی با واشنگتن ظرف ۲ تا ۳ روز آینده آماده خواهد شد
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، اعلام کرد ایران باید طی ۱۰ روز آینده در مذاکرات خود با واشنگتن به یک «توافق معنادار» دست یابد، در غیر این صورت «اتفاقات بدی رخ خواهد داد». هم‌زمان با نزدیک‌تر شدن ناو هواپیمابر «جرالد آر. فورد» آمریکا به منطقه، تهديدهای آمريکا و تداوم بن‌بست در گفت‌وگوهای غیرمستقیم هسته‌ای، ايران دست به نمايش نظامی زده است. ایران روز پنج‌شنبه از برگزاری رزمایش‌های سالانه مشترک با روسیه خبر داد. پيش از آن از ابتدای هفته رزمایشی را آغاز کرد و بخشی از گذرگاه خليج فارس را موقتا مسدود کرد

اين نوشته را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذاريد

توجه: کامنت هایی که بيشتر از 900 کاراکتر باشند، منتشر نمی‌شوند.
هر کاربر مجاز است در زير هر پست فقط دو ديدگاه ارسال کند.

اشتراک
اطلاع از
guest

0 نظرات
جدیدترین
قدیمی ترین
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات

آگهی

0
لطفا اگر نظری دارید برای ما ارسال کنید.x